Kallas peab vabakaubanduslepet USA-ga EL-i suureks eesmärgiks

Liina Valdre
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Tallinnas toimub täna arutelu «Euroopa majanduse tulevik», mille peaesinejateks on Euroopa Komisjoni rahandusvolinik Olli Rehn ja transpordivolinik Siim Kallas.
Tallinnas toimub täna arutelu «Euroopa majanduse tulevik», mille peaesinejateks on Euroopa Komisjoni rahandusvolinik Olli Rehn ja transpordivolinik Siim Kallas. Foto: Peeter Langovits

Euroopa Komisjoni transpordivolinik Siim Kallas ütles täna Tallinnas esinedes, et Euroopa Liidu ja USA vaheline vabakaubanduslepe oleks väga suur asi.

«Ma loodan, et järgmise aasta lõpuks esimene etapp vabakaubandusleppe osas realiseerub,» rääkis Kallas.

Euroopa Liit ja USA alustasid ametlikke läbirääkimisi vabakaubanduslepingu sõlmimiseks selle aasta juunis. Leppega oodatakse suurt tuge majanduskasvule ja töökohtade loomisele.

Ühtlasi avaldas Kallas lootust, et järgmise aasta lõpuks on käima läinud ka Euroopa ühtse transpordivõrgustiku rajamine.

Laupäeval toimus Tallinnas arutelu «Euroopa majanduse tulevik», mille peaesinejateks olid Euroopa Komisjoni rahandus- ja majandusvolinik Olli Rehn ja transpordivolinik Siim Kallas.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles