Idanaabri huvi kergitas korterite hindu mitmekordseks

Hanneli Rudi
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Mitmed kunagi rääma jäänud hooned on Narva-Jõesuus ärganud uuele elule.
Mitmed kunagi rääma jäänud hooned on Narva-Jõesuus ärganud uuele elule. Foto: Mihkel Maripuu / Postimees

Venemaalaste huvi on olnud äsja valminud Narva-Jõesuu suurima elamuarenduse Sunset Residence vastu nii suur, et võimaldas arendajal kolm korda hinda tõsta.

Kuuekorruseline hoone, mis rajati 1980. aastatel Narva elektrijaamade töötajate puhke- ja ravikeskuseks ning tegutses hiljem hotellina Karjakajakas, on nüüd rekonstrueeritud korteriteks, mida reklaamitakse luksuslike ja nüüdisaegsetena, kirjutab Põhjarannik. Endise hotelli kõrvale on kerkinud veel kolmekorruseline uus hoone. Vabaduse tn 72 elamukompleksi arendaja on Eesti ja välismaisele kapitalile kuuluv OÜ Brave Capital.

60 protsenti 67 korterist olid müüdud juba mullu oktoobris toimunud sarikapeoks. «Kuna ehitusperioodil läks müük plaanitust paremini, oleme hinda kolm korda tõstnud. See on müüki veidi pidurdanud.»

90 protsenti ostjatest on Peterburi ja Moskva elanikud, kes ei koli kuurortlinna püsivalt, vaid hakkavad seal suvitama. Ivanovi sõnul pole klientide leidmiseks kasutatud Venemaa kinnisvarafirmade abi.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles