Kelnerit saab tellida nüüd üle Eesti

Sirje Niitra
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Pildil Ammende villa peakelner Roman Altmart.
Pildil Ammende villa peakelner Roman Altmart. Foto: Urmas Luik

2006 aasta sügisel käivitunud Eesti Hotelli ja Restorani Personali Agentuuri (EHRA) personalirendi teenus laieneb üle Eesti.

Kui seni pakuti ettekandja ja kelneri teenust Tallinnas ja selle lähiümbruses, siis alates nüüd on võimalik tellida seda üle terve riigi.



Teenindusjuhi Martin Kurvitsa sõnul renditakse teenindajaid meelsasti vaatamata majanduslangusele. Põhjus, miks teenindajaid tellitakse, seisneb teenuse kvaliteedis, mille omakorda tagavad ettevõttesisesed kõrged standardid.

Teenindajatelt eeldatakse erialast haridust ja sobivaid isikuomadusi. Oluline on ka pidev enesetäiendamine, käivitumas on koolitusprogramm EHRA vastasutatud koolitusosakonna kaasabil. Just oma koolitussüsteem ja viimase kahe aasta vältel välja kujunenud ettevõtte struktuur, annavadki Kurvitsa sõnul julguse opereerida terves riigis.

Eesti Hotelli ja Restorani Personali Agentuur (EHRA) on toitlustus- ja majutusvaldkonnale suunatud personaliettevõte. Firma alustas tegevust 2003. aastal, tänaseks on selle teenuseid kasutanud enam kui 150 äriettevõtet.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles