Skanska saab taas uue juhi

Gert D. Hankewitz
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Skanska.
Skanska. Foto: Raigo Pajula

Skanska EMV juhatuse uueks esimeheks ja Skanska OY juhtkonna liikmeks valiti Andres Aavik. Firma praegune juht Jari Koivu siirdub Skanska OY'sse Eritööde ja Renoveerimistööde üksuse juhiks.


Skanska EMV uus juht on lõpetanud Tallinna Tehnikaülikooli ehitusökonoomika ja juhtimise erialal. Eelnevalt on Andres Aavik töötanud arhitektuuribüroo juhina ja alates 1997. aastast AS Maarjamäe Maja juhatajana.



Aavik on Skanska EMVs juhtinud kinnisvaraarendust ja tema käe all on ehitatud üle tuhande korteri. 2007-2008 juhtis Aavik insenerehituse divisjoni, mis tegeles teedeehituse, sildade ehituse, keskkonnaehituse ja vaiatöödega.



Skanska EMV juhatuse koosseis on alates 1. veebruarist kolmeliikmeline, lisaks esimehele Andres Aavikule jätkab juhatuse liikmena Alar Kullison ja uue juhatuse liikmena lisandub Toomas Alle.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles