Kinnisvaraturg näitab paranemise märke: vahendajad teenivad kasumit

Gert D. Hankewitz
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Raha.
Raha. Foto: Marianne Loorents / SL Õhtuleht

Et kinnisvaratehinguid tehakse varasemast enam kajastub ka kinnisvaravahendajate majandustulemustes - mitmed tunnistavad, et kasum on hakanud tõusma.


«Mis puudutab viimaseid kuid, siis võib tõesti nentida, et olukord kinnisvaraturul on märgatavalt paranenud ja kasvanud üldine aktiivsus. Suurenenud on tehingute arv ning ka keskmise tehingu väärtus. Ober-Haus on juba suurendanud oma meeskonda ning laiendanud oma tegevust,» tunnistas Ober-Haus kinnisvara juht Tarmo Kase.

Ta lisas, et eelnevast tulenevalt on tulemused loodetust paremad ning ettevõtte majandusnäitajad oluliselt paranenud. «Investeerime taas aktiivselt turundustegevusse ning valmistume uueks loodetavalt tõusva turutrendiga aastaks,» ütles ta.

Uus Maa juht Mika Sucksdorff lisas, et ka neil on märgata kasumi kasvu ja seda juba aprillist saati. «Aasta esimesed kuud olid rasked, kuid lõpetame aasta kasumiga,» ütles ta. Küsimusele, kui suur kasum tulla võib, vastas mees, et ei hakka spekuleerima, kuna üks kuu on veel jäänud.

Kasum tuleb Uus Maal põhitegevusest - hindamisest ja vahendamisest.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles