CKE Inkasso hakkab Lätis ukselt uksele käima

Gert D. Hankewitz
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
CKE Inkasso juhatuse liikmed Raul Reinsalu (vasakul) ja Priit Pööbo poseerivad Tallinnas paneelmaja ees, mille seinale lubavad nad 5. jaanuariks riputada hiiglasliku plakati võlgnike nimedega.
CKE Inkasso juhatuse liikmed Raul Reinsalu (vasakul) ja Priit Pööbo poseerivad Tallinnas paneelmaja ees, mille seinale lubavad nad 5. jaanuariks riputada hiiglasliku plakati võlgnike nimedega. Foto: Toomas Huik

CKE Inkasso OÜ laiendab oma tegevuse Lätti, kuna Lätis jääb vajaka tõhusatest inkassoettevõtetest, teatas firma juht Raul Reinsalu.


Uuel aastal Lätti laienedes keskendub firma esialgu naaberriigi pealinna Riia ja selle lähiümbruses võlgnike otsimisele, aasta teises pooles soovitakse katta terve Läti, märkis Reinsalu.

CKE Inkasso OÜ asutati 2008. aastal ja hetkel annab tööd 22-le inimesele. Ettevõtte peamiseks tegevusalaks on kohtuväline ja kohtulik võlgade sissenõudmine.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles