Klienditeenindaja kohale kandideeris 404 inimest

Raigo Neudorf
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
CV-Online'i andmetel on ka hiljutised Selveri tööpakkumised osutunud äärmiselt populaarseks.
CV-Online'i andmetel on ka hiljutised Selveri tööpakkumised osutunud äärmiselt populaarseks. Foto: Sille Annuk.

CV-Online'i töövahendusportaalis on viimasel ajal kõige enam populaarsust kogunud konkursid klienditeenindaja kohtadele, millest ühe vastu tundis huvi koguni 404 inimest.


CV-Online'i turundusjuht Raimo Matvere sõnul on näiteks Expressions'i aksessuaaripoodidesse viimastel kuudel otsitud korduvalt klienditeenindajaid ning ühele neist konkurssidest kogunes 404 CV'd.

Samuti on popid Sportlandi klienditeenindajate konkursid, kus korduvalt olnud rohkem kui 250 kandidaati. Ca 150 kandidaati on olnud ka mitmel
Selveri tööpakkumised.

Spetsialistide ametikohtadest võib aga välja tuua SEB juristi abi töökonkursi, kus oli veidi üle 200 osaleja.

Matvere sõnul on juba pikka aega olnud kõige rohkem tööpakkumisi müügi- ja IT-valdkonnas. Kui müügijuhte ja müügiesindajaid otsitakse üle Eesti, siis IT-inimesi otsitakse enamasti Tallinna ja Tartusse.

Hetkel on üsna palju aktiivseid pakkumisi ka tehnika- ja elektroonika valdkonnas, mis oli veel mõni aeg tagasi madalseisus. Väga vähe on pakkumisi aga põllumajanduse ja keskkonnakaitse,
personali- ja õigusvaldkonnas.

Matvere teatel pakuvad kõige rohkem hetkel tööd Skype, Playtech, Maxima, Bauhaus ja Ida-Viru haigla.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles