Lugejad: päästjatele tuleb riigieelarvest raha leida

Erik Henno
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Päästeauto. Foto on illustreeriv.
Päästeauto. Foto on illustreeriv. Foto: Ants Liigus

Kolmveerand (75,4 protsenti) Postimees.ee tänasele päevaküsimusele vastanud lugejatest lahendaks 22,8 miljoni kroonise augu päästjate palgafondis võttes raha mujalt riigieelarvest.

6,9 protsenti vastanutest soovitab päästjate sissetulekut kärpida ning 3,8 protsenti usub, et õigem oleks 110 inimest koondada. 13,9 protsenti vastanutest soovitab kasutada mõnda eelnevate lahenduste kombinatsiooni.

Kella 23.00 seisuga oli küsimusele «Kuidas lahendada 22,8 miljoni kroonine auk päästjate palgafondis?» vastanud üle 900 inimese.

Siseminister Marko Pomerants ei saanud oma sõnul nõustuda kõigile päästjatele palgata päevade andmise ettepanekuga, sest see seaks elanike vara rohkem ohtu kui valitud päästjate koondamine.

Viimase protestikarjena päästetöötajaid ähvardava 110 inimese koondamise vastu kuulutas Türi päästekomando ametiühingu usaldusisik Andreas Reinberg välja neljapäeva keskpäeval algava näljastreigi.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles