Advokaadibüroo liidab endaga Läti ja Leedu juristid

Andrus Karnau
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Õigusejumalanna.
Õigusejumalanna. Foto: SCANPIX

Eesti kümne suurema advokaadibüroo hulka kuuluv MAQS advokaadibüroo laiendab tegevust Lätis ja Leedus, liites endaga ühise kaubamärgi MAQS Law Firm alla Riias ja Vilniuses tegutseva advokaadibüroo SMA.


Liitumise tulemusena saab MAQS-ist Soraineni ja Raidla Lejins & Norcouse kõrval kolmas advokaadibüroo, mis tegutseb kõigis kolmes Balti riigis identse kaubamärgi all, teatas firma E24-le.



«Balti riikide suhteliselt väikesel õigusabiteenuste turul annab ühise kaubamärgi all tegutsemine meile konkurentsieelise, seda eriti rahvusvaheliste klientide teenindamisel,» ütles MAQS Eesti juhtiv partner Veikko Toomere.



Advokaadibüroo MAQS alustas tegutsemist 2005. aastal. Büroos töötab 15 advokaati ja juristi. 2008. aasta õigusabiteenuste müügitulu järgi kuulub MAQS Eestis kümne suurema advokaadibüroo hulka.



2003. aastal asutatud SMA Law Firm on nii Lätis kui ka Leedus keskmise suurusega advokaadibüroo, mis teenindab kõigis äriõiguse valdkondades kohalikke ja rahvusvahelisi kliente. Büroo annab Riias ja Vilniuses tööd kokku 33 inimesele.



MAQS Law Firm kaubamärk ühendab äriõigusalast täisteenust osutavate advokaadibüroode gruppi, millel on lisaks Balti riikidele kontorid Kopenhaagenis, Stockholmis, Göteborgis, Malmös ja Varssavis.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles