Viisnurga hokikeppe kasutavad tippmängijad

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

AS Viisnurk ostis Rahvusvaheliselt Jäähokiliidult (IIHF) poole miljoni krooni eest õiguse tarnida oma hokikeppe olümpiamängudel ja maailmameistrivõistlustel osalevatele sportlastele.

Viisnurga spordikaupade divisjoni marketingijuht Siim Talmar ütles, et aasta lõpus sõlmitud leping tähendab MAXXi kaubamärki kandvatele hokikeppidele esimest läbimurret rahvusvahelistele suurvõistlustele.

«Antud leping annab mängijale kindluse, et meie hokikepid on rahvusvaheliselt tunnustatud, kuid kokkulepped mängijatega tuleb meil endil saavutada,» sõnas Talmar.

Leping annab Viisnurgale õiguse kasutada tiitlit «Member of the IIHF Supplier Pool» ja IIHFi logo oma toodetel ja müügimaterjalidel. Firma jaoks läks õiguse omandamine maksma 500 000 krooni. Leping kehtib kaks hooaega.

Talmari sõnul pole välistatud, et juba Salt Lake City taliolümpial lüüakse väravaid MAXXi hokikeppidega. Praegu mängib Viisnurga hokikeppidega lisaks Eesti juunioride koondisele üks mees Läti rahvuskoondises. Samuti on nende vastu huvi tundnud Soome naishokimängijate koondise liikmed, kes mängivad esimest korda ka eeloleval olümpial.

Mullu tarnis Viisnurk allhankena hokikeppe Euroopa ja esmakordselt ka Põhja-Ameerika turule. Firmas valmistatud väravavahikeppe kasutatakse osades NHLi klubides.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles