Läti meedikud asusid patsiente importima

Kaja Koovit
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Ilukirurgia - kõhuplastika
Ilukirurgia - kõhuplastika Foto: Reuters/ScanPix

Lõunanaabrite juhtivad erakliinikud tahavad Riia muuta meditsiiniturismi keskuseks ning hakkavad detsembrist välismaalasi peibutama odavate hindade ja uue kaubamärgiga Baltic Care.


Suuremad meditsiiniettevõtjad on registreerinud selleks firma Medicinas turisma centrs (MTC), mis peaks liikmete teenuseid välismaal propageerima, kirjutab ajaleht Biznes & Baltija.

MTC juhatuse liige, ilukirurg Janis Zaržetskis tõdes, et meditsiinikeskused kasutavad ära uut trendi: kohalikke elanikke pöördub nende poole abi saamiseks üha vähem, seevastu välismaalaste arv kasvab. Zaržetskise sõnutsi moodustavad välismaalased tema firma klientidest mõnel nädalal lausa 70 protsenti.

Maailmas valitseva kriisi tõttu otsivad inimesed võimalust saada vajaminevaid meditsiiniteenuseid võimalikult soodsa hinnaga.

Baltic Care turunduskampaania algab detsembris ning jaanuaris plaanitakse avada esindus Londonis, kus arstid hakkavad Lätti operatsioonile sõita plaanivaid britte nõustama.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles