HP arvuti ulatub üle lauaääre

Kuldar Kullasepp
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
HP Envy Recline.
HP Envy Recline. Foto: HP

Berliinis toimunud iga-aastasel tarbetehnoloogia ja koduelektroonika messil IFA leidis lugematutel stendidel oma koha ka suurem hulk tahvel- ja sülearvuteid. Üha enam saab neid kahte aga ühendada – suund, mida juba mõnda aega on arendanud Asus.

Uuenduskuuri läbinud 10,1-tolline Transformer Pad on saanud tõeliselt kirka ekraani, mis kuvab pilti resolutsioonis 2560 x 1600 pikslit. Nii süle- kui tahvelarvutina kasutataval seadmel on ka senisest kiirem protsessor ning mahukam aku, mis lubab sellega töötada 17 tundi.

HP tuli messil aga välja HP Envy Recline’iga, mis on kas hullumeelne või geniaalne. See kõik-ühes-arvuti on kas 27- või 23-tollise 10 punkti puuteekraaniga, sisaldab BeatsAudio kõlareid ning «mootoriks» on neljanda generatsiooni Intel Core’i-seeria protsessorid. Arvuti teeb unikaalseks aga disain – see võib ulatuda üle lauaääre. Milleks see hea on? Suure ekraanidiagonaaliga arvuti on nii oluliselt madalamal, lubades arvutit kasutada kätt madalamal hoides.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles