Noormees Austraaliast ajab Apple’i leketega hulluks

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Sonny Dickinson
Sonny Dickinson Foto: twitter

Apple’i uute toodete kauaoodatud esitluseni on jäänud veel mõned päevad, kuid internetiavarustest võib leida juba kümneid pilte ja lekkeid. Paljud need on internetti lekitanud üks Austraalias elav noormees – Sonny Dickson.

Väljaanne Fortune sai Dicksoni Skype’i vahendusel kätte, kuid noormees oli oma vastustes napisõnaline. Ta ütles, et «on piisavalt vana, et alkoholi tarbida» (Melbourne’is võib alkoholi tarbida alates 18. eluaastast).

Küsimusele, et kust ta Apple’i tulevaste toodete kohta infot saab, vastab ta vaid: «Nad töötavad Hiinas Apple’i heaks». Ta vestleb nendega Google’i tõlkeprogrammi kasutades ning talle saadetakse ka vihjeid.

Raha kohta ütleb ta vaid, et võiks sel kuul teenitud raha eest osta Louis Vuittoni koti.

Apple leidis Dickinsoni selle aasta alguses, kui Google võttis maha Youtube’i lehekülje, kuhu Dickinson oli videoid postitanud.

Nüüd on ta pideva jälgimise all. Noormees väidab, et eelmisel kuul külastasid Google’i töötajad tema kodulehekülge rohkem kui 900 korral ning USA ametivõimud tegid seda 67 korda.

Hiljuti töötas ta välja süsteemi, kuidas Apple’i toodete osad otse Hiina allikatelt ostjateni toimetada, et ennast süüst puhtana hoida. Kuid see ei kaitse teda, kui Apple peaks asja kohtusse andma.

«Mõned inimesed arvavad, et ma rikun seadust, aga nad ei tea, mida ma tegelikult teen. Ma ei riku seadusi, mida teised ei riku,» ütles ta.

Oma Twitteri seinal ütleb Dickinson, et pärast 10. septembrit, kui Apple’i uus iPhone väljas on, kaob ta ära, kuna teda on juba liiga palju ähvardatud.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles