Ajujahil rohkem osalejaid kui varasematel aastatel kokku

Urmas Seaver
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Väljavõte ettevõtluskonkursi Ajujaht kodulehest.
Väljavõte ettevõtluskonkursi Ajujaht kodulehest. Foto: ajujaht.ee

Ettevõtluskonkursile Ajujaht on täna pärastlõunaks esitatud juba üle 450 idee, mis on rohkem kui kahel varasemal aastal kokku.

Ühtekokku on oma idee plaaninud Ajujahile saata ligi 700 meeskonda ning neist 250 pole veel seda teha jõudnud, teatasid konkursi korraldajad.

2007. aastal esitati konkursile 103 ning 2008. aastal 259 ideed. 

Ideede esitamise tähtajaks on 2. november kell 23.59 ning varasemate aastate kogemuse põhjal esitatakse pooled ideed viimasel päeval, mistõttu korraldajad peavad võimalikuks ka seda, et konkursile tuleb ühtekokku osalema üle 1000 meeskonna.

Korraldajad soovitavad enne ideede esitamist kirjutada plaanitud materjalid valmis oma arvutis ning seejärel tõsta koduleheküljele.

Ajujaht on ettevõtluskonkurss, mis edendab Eesti noorte ettevõtlikkust ja aitab kaasa uuenduslike ja teadusmahukate ettevõtete loomisele.

Ajujahile saavad oma ideesid esitada 1-7 liikmelised meeskonnad, kelle koosseisust pooled on vanuses 18-35 aastat. Esitatud ideedest valitakse välja parimad 20, kes läbivad spetsiaalse arenguprogrammi.

Programmi lõpuks valmivad mentorite toel äriplaanid, mille alusel jagab zürii laiali auhinnafondi. Lisaks on parimatel võimalik osaleda järelprogrammis, kus pakutakse tuge ettevõtte loomisel, arendamisel ja investeeringute leidmisel.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles