Kalev võõrandas sundmüügis olnud kinnistud võlausaldajale

BNS
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Kalevi spordihall.
Kalevi spordihall. Foto: Andres Teiss

Spordiselts Kalevi esimehe Peeter Kreitzbergi sõnul otsustas 22. oktoobril kogunenud seltsi üldkogu võõrandada koos tagasiostmise õigusega sundmüügis olnud Kalevi kinnistud võlausaldajale.


«Tegime sundmüügi välise tehingu ja vabanesime võlanõuetest. Kinnistud läksid üle võlausaldajale ja meil on tagasiostmise õigus ja jääme rentnikeks. Lähima aasta või paari jooksul leiame ehk võimaluse tagasi osta,» rääkis Kreitzberg BNSile.

Kõnealustest kinnistutest asub üks Tallinnas Pärnu maantee 41, kus paikneb ka Kalevi peamaja. Teise kinnistu aadress on Staadioni 8, kus asub Kalevi spordihall.

Kinnistutele oli seatud hüpoteeke rohkem kui 32 miljoni krooni ulatuses.

Kreitzbergi sõnul ei muutu kinnistute funktsioneerimises midagi. «Kalev peab hakkama korralikult majandama. Selts peab panema oma spordiplatsid raha teenima, välja üürima rendilepingute alusel,» lisas Kreitzberg.

Ta märkis, et viiviste ja trahvide tiksumine on seiskunud. «Nüüd saab natuke hingata, et võtta aega ja mõelda, kas midagi müüa kõrgema hinnaga, et säilitada midagi väga vajalikku,» lisas ta.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles