Elisa kaotas käibes, kuid võitis kliente

Urho Meister
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Elisa logo.
Elisa logo. Foto: Urmas Luik / Pärnu Postimees

Elisa klientide arv kasvas kolmandas kvartalis 12 000 kliendi võrra 354 000ni, käive langes võrreldes möödunud aastaga 14,6 protsenti.

Elisa Eesti käive oli 2009. aasta kolmandas kvartalis 358,5 miljonit krooni, kasum enne kulumit oli 34 protsenti, mis märgib väikest langust võrreldes mulluse 36,5 protsendiga, teatas ettevõte.

Elisa Eesti juhatuse liikme Andrus Hiiepuu sõnul on Elisa kasvuveduriks jätkuvalt täissidelahendused, suuremahulisi investeeringuid jätkatakse 3,5G, 2G ja DSL võrkudesse.

Tänaseks on Elisa mobiiliinternetti võimaldava 3,5G võrguga katnud 12 linna ning kolm maakonda.

Interneti püsiühenduse levialad on Elisa rajanud Tallinnasse, Pärnusse, Maardusse, Harjumaale Tabasallu, Viimsisse ja Harkusse ning osaliselt katnud Tartu linna.

Elisa mobiilse interneti (3,5G) levialad on Tallinn, Tartu, Pärnu, Rakvere, Jõhvi, Paide, Maardu, Paldiski, Keila, Sindi, Elva ja Saue, Tartumaa, Harjumaa ning Paide ja Pärnu lähiümbrus.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles