Ettevõtjad on Paetiga Valgevenes

Urho Meister
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Urmas Paet
Urmas Paet Foto: Pm

Välisminister Urmas Paet on alates tänasest koos kolmekümne ettevõtjaga kolmepäevasel töövisiidil Valgevenes, et arendada kahepoolset koostööd ja majandussidemeid.

Eesti Kaubandus-Tööstuskoja poolt korraldatud visiidi raames toimub Eesti-Valgevene ärifoorum, millele järgnevad kohtumised Valgevene ettevõtetega.

Samuti leiavad aset erinevad individuaalkohtumised ja ettevõtete külastused.

Eestlastele antakse ülevaade Valgevene majanduse hetkeolukorrast ning tutvustatakse, millised on peamised riskid tehes äri Valgevenes, kuidas neid vältida ja millised on juriidilised nõudmised.

Visiidi ajal avatakse pidulikult Eesti Vabariigi saatkond Valgevenes.

Äridelegatsiooni kuuluvad järgmiste ettevõtete esindajad:

Tallinna Sadam AS, Facio Ehituse AS, Harju Elekter AS, Corpore AS, Hotronic Group AS, Tolaram Investments, Olympic Entertainment Group AS, Advokaadibüroo Sorainen AS, Ramirent AS, Olerex AS, Transocean Eesti OÜ, Mobec AS, Alexela Oil AS, Renum Invest OÜ, Alexela Services AS, eGovernance Laboratory, Real Systems AS, Chemi-Pharm AS, FEMW OÜ, Paekivitoodete Tehase OÜ, Silbet AS, Nordecon International AS, Letofin Trading OÜ, Letofin Trading OÜ, Biodiesel Paldiski AS, Santa Monica Networks ja Interpap AS.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles