Estonian Air: Vilniuse lennuliin müüb hästi

Sirje Niitra
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: Toomas Huik

Estonian Airi kommunikatsioonijuht Ilona Eskelinen ütles, et kuna uudis Air Balticu loobumisest Tallinna-Vilniuse liinist tuli alles täna, siis on võimalikest muutustest veel vara rääkida.


«Jälgime turul kujunevat olukorda ja nõudluse trende ning teeme oma otsused klientide vajadustest lähtuvalt,» lubas Eskelinen.



Estonian Air lendab Tallinna-Vilniuse liinil tööpäeviti kaheksa korda nädalas ning seda kasutavad peaasjalikult ärieesmärgil reisivad kliendid.

«Estonian Air kavatseb Tallinna-Vilniuse liinil kindlasti jätkata, seda enam, et viimaste kuude reisijatenumbrid näitavad teatavat nõudluse kasvu,» kinnitas Eesti lennufirma esindaja.

Ta lisas, et Estonian Air on kõnealuse lennuliini seniste tulemustega igati rahul, sest sel sügisel on lendude täituvus olnud tunduvalt parem kui varasematel perioodidel. Näiteks olid tänahommikusele Vilniuse-Tallinna lennule kõik piletid välja müüdud.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles