Viru Keskuse käive kukkus viiendiku

Kaja Koovit
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Viru keskuse juht Ants Vasar.
Viru keskuse juht Ants Vasar. Foto: Liis Treimann

Viru Keskuse üheksa kuu käive oli 1,23 miljardit krooni, mis jääb eelmise aasta sama aja tulemusele 20 protsendiga alla.


Viru Keskuse juhatuse liige Ants Vasar sõnas, et tulemus oli praegust olukorda arvestades ette aimata.



«Üldist majandussituatsiooni arvestades on tegemist rahuldava tulemusega,» ütles Ants Vasar, kelle sõnul on positiivne, et käibenumbrid püsivad stabiilsena.

Selle aasta üheksa kuuga on keskust külastanud ligi kaheksa miljonit inimest. Kõige polpulaarsemad kuud olid jaanuar, aprill ja juuli. Päevas külastab keskust ligi 30 000 inimest.

Vasar tõdes, et Viru Keskuse külastatavus võrreldes eelmise aasta sama perioodiga on pisut langenud.
EMORi kaubanduskeskuste uuringu tulemuste kohaselt on Viru Keskus jätkuvalt kõige külastatavam kaubanduskeskus Tallinnas. Kõige tuntum kaubanduskeskus on aga Ülemiste keskus.

E24-le antud online-intervjuus kinnitas Vasar, et Viru Keskus on põhjalikult kaalunud oma positsioneeringut ning leidnud, et pikas perspektiivis on õige jätkata kvaliteetsete moekaupade pakkumist.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles