Repliik: võõras võlg

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Urmas Tooming.
Urmas Tooming. Foto: Toomas Huik

Kui keegi tuleks minu juurde nõudmisega, et ma maksaksin tema võla ära, siis saadaksin ta pehmelt öeldes pikalt.

Tallinna Küte ongi aga niisuguse nõudega pöördunud ühe Lasnamäe kortermaja elanike poole. Ja niikaua kuni korteriomanikud ei suvatse sulidest arendajate poolt nende kaela jäetud võlga soojafirmale tasuda, peavad nad karistuseks külmas istuma.



Õnnetutele majaelanikele ei mahu kuidagi pähe, miks peavad nemad tasuma tühjade korterite soojaarveid, kui arendaja on sõlmitud lepingus kohustunud seda ise tegema.



Tallinna Küte aga ei loobu oma nõudmistest ning püüab elanikele kaela määrida igakuist 1200 krooni suurust lisatasu. Ning seda praegusel masuajal, kui inimestel on niigi raske hakkama saada.



Kuid Onix Investi omanikke, kes on jõudnud juba uue firma asutada ja ka sellele suured maksuvõlad tekitada, külmetavad inimesed ei huvita. Nemad on ju korterite müümisest oma raha kätte saanud ning selle ka hakkama pannud, sest ega muidu oleks Onix Investi vastu juba pankrotimenetlus algatatud.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles