Olympic on sulgenud üle 60 kasiino

Raigo Neudorf
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Olympic on sulgenud terve rea kasiinosid.
Olympic on sulgenud terve rea kasiinosid. Foto: Priit Mürk.

Olympic Enterntainment Group (OEG) sulges kolmandas kvartalis 18 kasiinot, kokku on ettevõte sel aastal kasiinosid kinni pannud üle 60.


Ettevõtte teatel jätkas kontsern selle aasta kolmandas kvartalis oma tegevuse kohandamist muutunud turuoludega.



Lisaks esimesel poolaastal suletud 49 kasiinole, millest 24 asusid Ukrainas, otsustati möödunud kvartalis täiendavalt sulgeda kokku 18 kasiinot: 4 Eestis, 5 Lätis, 4 Leedus, 4 Rumeenias ja 1 Poolas.



Hetkel opereerib kontsern kokku 68 kasiinot. Kasiinode sulgemise otsused on seotud hasartmänguturu olulise vähenemisega 2009. aasta jooksul.



Hasartmänguturu langus selle aasta esimese poolaasta kokkuvõttes võrreldes eelmise aasta sama perioodiga oli Eestis 56, Lätis 40 ja Leedus 38 protsenti.



Kasiinode sulgemisega seotud kulud moodustasid kolmandas kvartalis kokku 40,3 miljonit krooni ning kontserni töötajate arv vähenes kokku 228 inimese võrra. Septembri lõpu seisuga annab kontsern tööd 2461 töötajale.



Restruktureerimis- ja optimeerimisprogrammist tulenevate töömahtude vähenemisega alandati septembrist kontsernis tugiüksuste palgafondi võrreldes selle aasta juuniga 22 protsendi võrra.



Kolmandas kvartalis toimunud optimeerimiste oodatav efekt tegevuskuludele 2009. aasta neljandas kvartalis on ettevõtte hinnangul 52,1 miljonit krooni ning 2010. aastal kokku 208,8 miljonit krooni.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles