Eestlased müüsid CV Keskuse välismaalastele

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
CV Keskuse juht Raivo Hein.
CV Keskuse juht Raivo Hein. Foto: Ergo Kuld/Postimees

Raivo Hein ja Erko Kundla müüsid 75 protsenti tööportaali CV Keskus aktsiatest välismaistele investoritele.

Aktsiad müüdi internetiärile keskendunud rahvusvahelistele investeerimisfirmadele Digital Sky Technologies Limited, Tiger Global Private Investment Partners IV ja Bexley International Investments Limited, teatas ettevõte.

Vastavalt aktsiate ostu-müügi lepingule omandab investeerimisgrupp aktsiad kahes osas järgmise kolme kuu jooksul.

Ülejäänud 25 protsendi aktsiate müügiks sõlmiti optsioonileping tähtajaga 1. jaanuar 2010. Kogu tehingu väärtus on kuni 140 miljonit krooni.

«CV Keskuse müük on kõige suurem ja märkimisväärsem tehing Baltimaade internetitööstuses pärast Delfi müüki Ekspress Grupile. See tõestab taas, et internet on muutmas terveid eluvaldkondi ning osava interneti-ettevõtjana on võimalik teenida märkimisväärset tulu,» ütles CV Keskuse nõukogu liige Allan Martinson.

CV Keskus on 2000. aastal Raivo Heina asutatud internetifirma, mis on osa Lätis, Leedus, Tšehhis, Slovakkias, Ungaris, Hollandis ning Poolas esindatud rahvusvahelisest kontsernist CV Market Group.

CV Keskuse grupi 2007. aasta käive on eeldatavalt ligi 30 miljoni krooni ning kasum 6-7 miljonit krooni.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles