Merekaabli rike häirib internetiühendust

Raigo Neudorf
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Elioni juht Valdur Laid.
Elioni juht Valdur Laid. Foto: Mihkel Maripuu / Postimees

Seoses Eesti ja Soome vahelise optilise merekaabli lõhkumisega võib olla välismaiste veebilehekülgede avamine ajutiselt aeglasem.


«Seoses Eesti ja Soome vahelise optilise merekaabli lõhkumisega võib Elioni internetiklientidel olla ligipääs välismaistele veebilehekülgedele häiritud,» märkis Elioni avalike suhete juht Lilian Viirma.



Eestis asuvate veebilehtede, sh suurimate uudisteportaalide ja näiteks otsingumootori Neti avanemine toimib endisel viisil. Ettevõtte teatel lahendatakse olukord lõplikult tänase päeva jooksul.



Soome lahte läbiva optilise merekaabli rike juhtus eile, 6. oktoobril. Praeguseks hetkeks on rikkekoht Elionile teada ning tegeletakse probleemi kõrvaldamisega.



Rike ei mõjuta Eesti veebilehekülgede töökiirust. Elion palub oma klientidel varuda kannatust ja vabandab ebamugavuste pärast.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles