LHV Pank tõi turule uued hoiused

Sirje Niitra
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
LHV Panga nõukogu esimees Rain Lõhmus ja juhatuse esimees Erki Kilu pressikonverentsil.
LHV Panga nõukogu esimees Rain Lõhmus ja juhatuse esimees Erki Kilu pressikonverentsil. Foto: Mihkel Maripuu

LHV Pank tõi turule uut tüüpi hoiuse, mille puhul makstakse hoiuselt teenitud intress kontole kohe hoiuperioodi alguses, lisaks täiendati hoiuste valikut igakuiselt makstavate intressidega hoiusega.


Alates tänasest on LHV Pangas võimalik hoiuse tegemisel määrata, kas hoiuselt teenitud intress makstakse kontole hoiuperioodi alguses, igakuiselt või hoiuperioodi lõpus.



«Lisaks sellele, et pakume klientidele paremat hoiuseintressi kui teised Eesti suuremad pangad, pakume nüüdsest ka erinevaid võimalusi intressi saamiseks,» ütles LHV Panga juhatuse esimees Erki Kilu. Ta lisas, et hoiuperioodi alguses makstava intressiga hoiuse puhul on pigem tegemist mugavustootega kliendi jaoks. Näiteks sobib see inimesele, kes soovib hoiuselt saadavat intressi kohe kasutama hakata või seda hoiuperioodi ajal ise investeerida.



Alates krediidiasutuse tegevusloa saamisest 6. mail 2009 on LHV Panga hoiuste maht kasvanud septembri lõpuks 488 miljoni kroonini. Sellest 192 miljonit krooni on nõudmiseni ja 296 miljonit krooni tähtajalised hoiused. 52 protsenti hoiustest on eesti kroonides, 34 protsenti eurodes ja ülejäänud muudes valuutades.



1999. aastal loodud ja Eesti kapitalil põhinev LHV Pank tegutseb Eestis, Lätis ja Leedus. Alates 6. maist 2009 on LHV Pangal krediidiasutuse tegevusluba. LHV grupi teenuseid tarbib kokku ligi kolmkümmend viis tuhat klienti.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles