Maxima pagaritoodete letile sattusid külmunud pirukad

Siiri Erala
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Maxima kauplus Tallinnas Sõpruse puiesteel.
Maxima kauplus Tallinnas Sõpruse puiesteel. Foto: Mihkel Maripuu

Tallinlasel Kristo Vaheril kadus paar nädalat tagasi saiakeste isu, sest sattus Sõpruse puiesteel asuvas Maximas korduvalt kehvade lihapirukate otsa.

«Mõnel päeval on letile pandud isegi veel jääs olevad pirukad, eriti märgatav on see lihapirukate puhul. Ma ei räägi siin lihtsalt külmadest saiadest, vaid sellistest, kus lihast läbinärimine on kui soolase halvaa hammustamine,» kurtis 25-aastane Vaher.

Ülemöödunud pühapäeval sattusid tema ostukorvi aga hoopis halvaks läinud pirukad. «Need polnud küll jäätunud, aga sai oli vintske ja liha nende sees oli riknema läinud, mida oli tunda ka lõhnast,» kirjeldas noormees.

Kui jäätunud pirukad oli Vaher pärast mikrolaineahjus soojendamist siiski ära söönud, siis viimased saiakesed viskas ta prügikasti.

Maxima avalike suhete juht Erkki Erilaid palus kaupluse nimel kliendilt vabandust ja ütles, et tegu oli juhusliku veaga.

Erilaiu sõnul oleks noormees võinud pirukad poes ümber vahetada või helistada Maxima infotelefonile, kuid kahjuks ei pöördunud noormees nende poole.

Vaher ütles, et ta siiski kirjutas Maximale, kuid kiri jäi vastuseta. «Tundub, et üritasid teha head nägu alles siis, kui ajakirjandus uksele koputas,» arvas ta.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles