Eurolines müüs öökampaanial 2600 ülisoodsat bussipiletit

Sirje Niitra
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: Liis Treimann

23-25. septembrini toimunud öömüügikampaania käigus müüs Eurolines Lux Express kaubamärgi all tegutsev MootorReisi AS ligi 2600 soodsat piletit.


Piletite hind jäi sõltuvalt liinist vahemikku 49-99 krooni. 1300 piletit ehk pisut enam kui pool kõikidest müüdud piletitest osteti Riia liinile.



«Ehkki meil oli analoogsete öömüügikampaaniate kogemus juba Leedu ja Läti turult, kus samuti oli suur ostuhuvi, tuli sedavõrd suur nõudlus Eestis meile siiski üllatusena,», kommenteeris Lux Express turundus- ja müügijuht Martin Länts. «Ühtlasi tegime eelmisel nädalal oma kogu ajaloo internetimüügi rekordi - eelmisel nädalal osteti meie kodulehe vahendusel 4100 piletit,» lisas ta.

Klientide oodatust suurem huvi soodsate reiside vastu tõi kaasa ka serveri ülekoormuse, mistõttu oli piletite ostmine kohati häiritud. Eurolines Lux Express vabandab kõikide klientide ees võimalike ebameeldivuste pärast.

Eurolines Lux Express kaubamärgi all tegelevad rahvusvaheliste regulaarbussiliinide opereerimisega MootorReisi AS ja selle tütarettevõtted. 1993. aastal asutatud MootorReisi AS on arenenud üheks juhtivaks rahvusvaheliste bussiliinide vedusid teostavaks ettevõtteks Baltikumis.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles