Eesti-Vene transpordikomisjon käivitub kolmeaastase pausi järel taas

Sandra Maasalu
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Juhan Parts loodab komisjoni tööst edasiminekut Eesti-Vene lennuühenduse vallas.
Juhan Parts loodab komisjoni tööst edasiminekut Eesti-Vene lennuühenduse vallas. Foto: Artur Sadovski.

Eesti ja Venemaa transpordiekspertidest koosnev komisjon asub pärast kolme aastat pausi esmaspäeval taas tööle.

Majandus- ja kommunikatsiooniministri Juhan Partsi sõnul ootab ta ministeeriumis kokku tuleva komisjoni tööst eelkõige kasu Eesti ettevõtetele lennuühenduste paranemisel ning kahe riigi vahelise logistika- ja transpordisektori pikaajalise praktilise koostöö taaskäivitumist.

«Loodan, et selle komisjoni töö tulemusena saame järgmiste praktiliste sammudena peagi edasi minna kasulike lennuühendustega Eesti ettevõtjatele ja toimiva Narva sillaga,» lisas Parts.

Kahe riigi transpordiekspertidest koosnev komisjon arutab võimalusi Tallinna ja Sankt-Peterburgi vahelise lennuliini aastaringseks käivitamiseks, Narva ja Ivangorodi piiripunkti silla remonti, samuti rahvusvaheliste maanteevedude ning mere- ja raudteetranspordi alaseid küsimusi.

Komisjoni lõpetab töö teisipäeva lõuna ajal. Komisjoni istungit juhivad majandus- ja kommunikatsiooniministeeriumi transpordi asekantsler Eero Pärgmäe ning Vene Föderatsiooni transpordiministeeriumi rahvusvahelise koostöö osakonna direktor Aleksandr Andrejev.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles