Mart Laar vabandas ettevõtjate ees

Raigo Neudorf
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Poliitik Mart Laar.
Poliitik Mart Laar. Foto: Liis Treimann.

Isamaa ja Res Publica Liidu (IRL) juhtivpoliitik Mart Laar vabandas tänasel Äripäeva konverentsil «Äriplaan 2010» ettevõtjate ees, et valitsus pole suutnud kriisi tingimustes majanduskeskkonda piisavalt kiiresti paremaks muuta.


«Mina palun ettevõtjate käest vabandust, et me pole suutnud kiiremini asju otsustada. Oleksime suutnud parandada seda keskkonda kiiremini, kui seni oleme teinud,» märkis Laar.



Tema sõnul seisab Eesti sel aastal silmitsi raske kombinatsiooniga, kus riik võitleb üheaegselt majanduskriisiga ning mil Eestis toimuvad lühikese aja jooksul kahed valimised. Laari hinnangul olnuks Eesti tänased majandusprobleemid tunduvalt väiksemad, kui valitsus oleks langetanud rida otsuseid pool aastat varem ehk selle aasta alguses.



«Me oleksime andnud ettevõtjatele tunduvalt kindlama ja stabiilsema keskkonna,» hindas Laar.



Tema sõnul on siiski raske prognoosida, mida teeb valitsus järgmisel aastal, kuna olukord on endiselt ebakindel.


Positiivsena peab IRLi juhtivpoliitik aga seda, et täna käsitletakse Eestit kahest teisest Balti riigist eraldi, kuna meie olukorda peetakse paremaks. Seda on aga meie majandusele just vaja.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles