Santa Maria pakub koolilõunaks burritosid

Siiri Erala
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Burrito.
Burrito. Foto: Wikipedia

Santa Maria algatusel saavad mitmete Eesti koolide õpilased peagi lõunaks mehhikopäraseid roogi.

Oktoobris toimuvad Santa Maria koolitoidu mitmekesistamise projekti raames kolmes Tallinna koolis ning Tartu, Võru ja Saku koolides tortiljapäevad, kus pakutakse hakklihaga burritosid.

«Toiduspetsialistid on korduvalt koolitoitlustajatele südamele pannud muuta koolimenüüd mitmekesisemaks ja tervislikumaks nii, et see lastele ka maitseks,» rääkis projekti tagapõhjast Santa Maria tegevjuht Rainer Tammet. «Koolitoit ei ole ainult kartulipuder hakklihakastmega, vaid sellesse saab tuua vaheldust erinevate rahvaste köökidest.»

Mehhikopäraste koolilõunate valmistamiseks vajalikud maitseained, kastmed ja tortiljad annab Santa Maria koolidele tasuta ja koolitoidu hind sellest ei muutu.

Projektis osalevad Tallinna Tööstushariduskool, Rocca al Mare kool, Arte gümnaasium, Miina Härma gümnaasium, Kreutzwaldi gümnaasium ning Saku gümnaasium.

Tammet lubas, et projekti lõppedes küsitakse lastelt ja õpetajatelt tagasisidet ning positiivse suhtumise korral mõeldakse kindlasti, mis kujul ja milliste koolidega koostööd jätkata.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles