Maxima hakkab sõjas kallist Eesti piima müüma

Kaja Koovit
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Uus kilepiim «Eesti piim».
Uus kilepiim «Eesti piim». Foto: Tere

Maxima ei kavatse osaleda piimahinna kunstlikus langetamises, vaid võtab piimatootjate keerulise olukorra leevendamiseks müüki Tere toodetud kilepakendis piima Eesti Piim, mille hinnast laekub täiendavalt üks kroon kohalikele põllumeestele.


Eesti Piim on küll teistest kilepakendis piimadest kallim, kuid Maxima loodab, et Eesti tarbijatele on üliodavast piimast tähtsam toetada kohalikke põllumehi.

Iga päev külastab Maxima kauplusi tublisti üle 100 000 ostja, kellest suur osa ostab ka piima, nii et loodame, et uue piimasordi müügist saavad põllumehed tõhusa täiendava rahasüsti, lausus Maxima avalike suhete juht Erkki Erilaid.

«Viimastel päevadel kirgi kogunud piimasõda on meie hinnangul suunatud vaid Eesti tootjate vastu ning kindlasti ei too see uusi ostjaid sõja algatanud kauplustesse. Ostjad valivad kaupluse siiski selle järgi, kes pakub soodsalt võimalikult laia kaubavalikut,» lausus Erilaid.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles