Rimi astub piimahinnasõjast välja

Sirje Niitra
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Uue kujundusega Säästumarket Rakveres
Uue kujundusega Säästumarket Rakveres Foto: Arvet Mägi / Virumaa Teataja

Soovides vältida piima hinna edasisest langemisest tulenevaid negatiivseid tagajärgi, ei jätka Rimi Eesti Food piima hinna kunstlikku alandamist.


Rimi kauplustes maksab tänasest odavaim kilepiim jälle tavapäraselt 4.90. Säästumarketid müüvad kampaania korras 29. septembrini liitrist piima hinnaga 3.90. Soodsad hinnad jäävad sellegipoolest mõlema kaupluseketi prioriteediks.

Rimi ja Säästumarketite turundus- ja kommunikatsioonijuht Evelin Mägioja kommenteeris piima hinna jätkuva langemise peatamist: «Piima hinna langetamine tõi küll esimestel päevadel kaasa suurenenud müügi, ent saime ka palju negatiivset kriitikat. Kliendid ütlesid, et nad eelistaksid, et inimesi ei ahvatletaks odava piima hinnaga kaasa aitama põllumeeste survestamisele.»

Kommunikatsioonijuhi sõnul oli piima hinna langetamine osa tegevustest, mis võeti ette Säästumarketi kliendilubaduse täitmiseks olla hinnaliider. Ta selgitas, et septembri alguses alandati mitmete kaupade hindu ja alustati teiste kaupluste kampaaniahindade kohandamist Säästumarketi sortimendis olevatele toodetele. Piima hinna langetamine sai lihtsalt suurima tähelepanu osaliseks.

Mägioja ütles, et eesmärk ei olnud alustada piimahinnasõda ja põhjustada sellest tulenevaid negatiivseid tagajärgi. Ta lisas: «Täna näeme, et mitmed kaupluseketid on valmis hakkama meiega võidu piima hinda langetama, kuid sellises sõjas ei saa olla võitjaid. Säästumarket tahab jätkuvalt pakkuda oma klientidele soodsaimaid hindu, ent tahame siinjuures keskenduda kogu sortimendile, mitte ühele tootele.»

Ettevõtte kommunikatsioonijuht lubas, et edaspidi välditakse üksikute toodete hinnasõdade algatamist.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles