Säästumarketist, Rimist ja Prismast saab piima 2002. aasta hinnaga

Marina Lohk
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Piim.
Piim. Foto: SCANPIX

Alates eilsest, 14. septembrist, maksab liitrine kilepiim Säästumarketites ja Rimides 3 krooni ja 90 senti. Täna tuli hinnalangusega järgi ka Prisma.


Rimi Food Eesti AS loobus enda teatel piima puhul kasumimarginaalist, et hoida igapäevaste toidukaupade hinnad madalal ja vähendada ostukorvi maksumust.

Rimi ja Säästumarketite turundus- ja kommunikatsioonijuhi Evelin Mägioja sõnul alustati Säästumarketites üldise hinnalangusega septembri alguses ja senised tulemused on ületanud ettevõtte ootusi.

«Kuna Rimid ja Säästumarketid kuuluvad ühele ettevõttele, siis tuleb ka Rimi kauplustekett igapäevaste toidukaupade langusega kaasa ja pakub nüüdsest niisamuti madalaimat piima hinda turul,» lisas Mägioja.

AS Prisma Peremarket teatas täna, et pidamaks kinni oma lubadusest pakkuda kõige soodsamat ostukorvi, langetasid nemadki oma piimahinna tasemele 3 krooni ja 90 senti. Koos piimaga on viimase nädala jooksul Prisma langetatud enam kui 600 toote hindu, kuid veel täna hommikul müüdi Prismades piima hinnaga 4,90, mis oli samuti soodushind.

«Hinnakonkurents on viinud selleni, et toodete hinnad võivad muutuda tundidega,» sõnas Prisma Peremarketi kaubandusdirektor Sari Hujanen. Tihedast konkurentsist tulenevalt on mitmete toodete hind kaupluseletil langenud alla kaupluse sisseostuhinna.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles