Aare Tark: hoiduksin praegu aktsiatesse investeerimisest

Kaja Koovit
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Aare Tark
Aare Tark Foto: Egert Kamenik

Eesti advokatuuri endine esimees, omanimelise advokaadibüroo juht ja osanik Aare Tark ütleb ajakirjale Saldo antud intervjuus, et tänasel päeval tagavad säästudele turvalisuse pankade hoiused ning aktsiatesse investeerimisest ta hoiduks.


«Hoiduksin aktsiatesse investeerimast, sest turg on liiga volatiilne (kõikuv- toim.) ja paljuski ettearvamatu,» lausus Tark. « Samas tagavad pankade deposiithoiused säästudele piisava turvalisuse,» lisas ta.

Advokaadibüroo omanik ei ole börsifirmade aktsiatesse raha paigutanud alates 1997.aastast. Paljuski on see Targa sõnul seotud asjaoluga, et ta on kuulunud mitme Eesti börsiettevõtte nõukokku ning kuulub seega insaiderite ehk ettevõtte siseinfot omavate isikute ringi.

Parimaks investeeringuks peab Tark investeeringut enda lastesse. Halvimana nimetab vahetult enne 1997.aasta börsikrahhi ostetud aktsiaid, mille väärtus mõne kuu pärast osutus olematuks.


Kommentaarid
Copy
Tagasi üles