President tunnustas Põltsamaa piirkonna ettevõtteid

Erik Henno
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Põltsamaa Felix.
Põltsamaa Felix. Foto: Reporter.ee

Täna tunnustas president Ilves koos abikaasaga neid Kesk-Eesti ettevõtteid, mis on raskest majandussurutisest hoolimata hästi hakkama saanud.

Näiteks Põltsamaa Felixi juhtkond ei ole teinud ühtegi palgakärbet ega saatnud välja koondamisteateid, vahendas Reporter.ee videolõik.

«Felix on üks väga edukas ettevõte ka praegusel raskel ajal,» kiitis president Ilves. «On tagasilööke olnud, ent sellele vaatamata nad on adunud, et kui juba investeerida nii palju oma tööstusesse, siis selleks, et need töötaksid hästi, on vaja häid inimesi ja nad hoiavad neid.»

President külastas tänase päeva jooksul lisaks Põltsamaa Felixile ka OÜ Joosti Aiandi roosiaeda. Adaveres aga rääkis OÜ Chief Foods juhataja Priit Noorhani presidendile oma ettevõttest, mis töötleb ja turustab ulukiliha-tooteid.

Ilves rõhutas, et tark ettevõtja ja tark riik peavad vaatama tulevikku.

«Ma rääkisin paari majandusteadlasega mõni päev tagasi. Nad juba ennustavad, et mõne aasta pärast see sama tööjõupuudus, mille all me kannatasime kaks aastat tagasi, tuleb tagasi,» rääkis Toomas Hendrik Ilves. «Tark ettevõtja, nagu ka tark riik, mõtleb rohkem kui üks aasta ette.»

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles