Töömess tõi lauluväljakule sadu inimesi

Urho Meister
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Ekraanilt selgust saamas.
Ekraanilt selgust saamas. Foto: Raigo Pajula

Täna lauluväljakul toimuval rahvarohkel tööhõive ja ettevõtluse kontaktmessil «Tallinn töötab» pakutakse töö kaotanud inimestele nõu ja abi, samuti koolitusvõimalusi.

Kella 18ni kestval messil on esindatud erinevad ettevõtjad, mittetulundusühingud ja avaliku sektori esindajad, kes pakuvad, vahendavad või loovad uusi töökohti ja võimaldavad ümberõpet.

Kuna lauluväljaku 2. korruse ruumid ei ole väga suured, seisid sajad inimesed hommikul kerge vihma käes järjekorras, et jaokaupa sisse pääseda.

Erinevate stendide ja infolaudade vahel oli palju sagimist ning inimesed kasutasid aktiivselt võimalusi esitada küsimusi ja täita avaldusi.

Lauluväljaku ees seisvates bussides toimusid eesti- ja venekeelsed seminarid tööturu, ettevõtluse ja maksunduse teemadel.

Esindatud on erinevad Tallinna linnaosad, samuti ettevõtted nagu näiteks AS Tallinna Vesi, mitmed bussifirmad, AS Ühisteenused, Tänavapuhastuse AS, Lääne-Tallinna keskhaigla, Triikimiskeskus OÜ ja teised.

Oma infomaterjalidega on väljas erinevad koolitajad nagu Tallinna Teeninduskool, EV Koolitus MTÜ, Koolitajad.ee, samuti näiteks EMA Merekool ja Roolikool OÜ.

Muuhulgas oli esindatud Eesti ja Soome vahelisi töökontakte luua aitav portaal Silta Suomeen.

Tasuta messil on väljas 44 eksponenti äri-, avaliku- ja mittetulundussektorist.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles