Narva saab 14 miljoni eest moodsa jalgpallikompleksi

Raul Sulbi
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: Sille Annuk / Postimees

Eesti Jalgpalli Liit (EJL) ja Narva linn allkirjastasid täna lepingu, mille alusel renoveeritakse 14 miljoni krooni eest Narva Kalevi staadion, kuhu kerkib kaasaegne jalgpallikompleks, ning heakorrastatakse kompleksi ümbrus.

Tänasel kohtumisel Narvas, kus osalesid linnapea Tarmo Tammiste ja abilinnapea Andrei Filippov ning Eesti Jalgpalli Liidu president Aivar Pohlak, peasekretär Tõnu Sirel ja infrastruktuuri juht Targo Kaldoja, kiideti projekt heaks ja lepiti kokku tööde alustamise aeg, vahendas jalgpalliliidu pressiesindaja.

Narva Kalevi staadionile rajatakse soojendusega kaasaegne kunstmuruväljak koos kuni 1000-kohalise tribüüniga, valgustus, riietusruumid ning võimalused ka teiste spordialadega tegelemiseks. Tipptasemel kunstmuruväljakul saab Narva esindusmeeskonnd pidada kevadisi ja sügisesi jalgpalli meistriliiga kohtumisi, aastaringselt on väljakut võimalik kasutada noortel treeninguks ja võistlusteks.

Kompleksi rajamiseks vajaminevast rahast pool investeerib EJL ja pool Narva linn. Valmimise tähtajaks on 31. detsember 2010.

«Tegu on väga hea näitega omavalitsuse ja alaliidu koostööst, lisaks kannab Narva Kalevi staadion koos kogu selle ümber rajatavaga ka sotsiaalset tähendust,» rõhutas EJLi president Aivar Pohlak. «Teatavasti on jalgpalliliit varasemalt aidanud kaasa A. Le Coq Arena ja Maarjamäe kompleksi valmimisel ja sarnaselt liigume samm-sammult ka teiste baasidega.»

Pärast Narva Kalevi staadioni kunstmuruväljaku ja selle juurde käiva valmimist on plaanis kompleksi rajada ka loodusliku muruga treeningväljak.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles