MyFitness spordiklubide areng sai tagasilöögi

Raigo Neudorf
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
MyFitness spordiklubi Viru Keskuses
MyFitness spordiklubi Viru Keskuses Foto: Marina Pushkar

Spordiklubide kett My Fitness lükkas oma Läti ja Leedu projektide arendamise edasi ning keskendub esialgu vaid Eesti turule.


Investeerimisfondile Askembla kuuluval MyFitnessil olid läinud aasta kevadel ambitsioonikad plaanid, mille raames kavatseti Baltimaades lähiaastail avada kokku 16 spordiklubi.



Askembla Asset Managemendi investeeringute juht Erkki Torn tõdeb, et majanduskriisi tõttu on Läti ja Leedu projektid hetkel ootele pandud.



Tema sõnul jälgitakse hetkel nii Lätis kui Leedus toimuvat, kuid tõenäoliselt ei toimu sinna laienemine enne 2010. või 2011. aastat.



Kuigi MyFitnessi aadressil on räägitud nii koondamistest kui töötajate olulistest palgakärbetest, on Torni sõnul koondatud vaid üksikud inimesed. Samuti on ettevõte vähendanud oma kulubaasi ning teinud mõningaid ümberkorraldusi organisatsioonis.



«Hetkel võib küll öelda, et Eestis on läinud kõik enam-vähem ootuspäraselt,"» kinnitab Torn.



Eestis on MyFitnessil hetkel neli spordiklubi, millest kaks asuvad Tallinnas, üks Narvas ning üks Tartus. Kokku on ettevõte Eestisse investeerinud ca 60 miljonit krooni.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles