Maalehe Eesti Ekpressiga ühendamine annab säästu viis miljonit aastas

Sirje Niitra
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Maalehe juhatuse esimees Kadi Lambot koos nõukogu esimehe Ülari Maapaluga.
Maalehe juhatuse esimees Kadi Lambot koos nõukogu esimehe Ülari Maapaluga. Foto: Maaleht

Eesti Ekspressi ja Maalehe ühendamisel tekkiva ASi Eesti Ajalehed juhatuse esimehe Kadi Lamboti sõnul annab see samm kokkhoidu viis miljonit krooni aastas.


Täna kell 11 kutsus Maalehe juhatuse esimees Kadi Lambot toimetuserahva kokku, et teatada neile eelseisvast muudatusest juhtimises ja kohe algavast kolimisest Jõe tänavale Eesti Ekpressiga ühte majja.

«Mulle isiklikult tähendab see uusi väljakutseid ja eemärke, kindlasti ka rohkem tööd, aga tööd ma ei karda,» kommenteeris Lambot.

Kulude kokkuhoid on tema sõnul kindlasti üks eesmärk, kuid olulisem on läbi sünergia kummagi ettevõtte tugevdamine ja nende konkurentsivõime tõstmine.

Lamboti sõnul on Eesti Ekspressi ja Maalehe näol tegu piisavalt erinevate väljaannetega, mille oma nägu säilib ka pärast äripoolte ühendamist. Ta kinnitas, et lugejate ja tellijate jaoks ei muutu midagi, samuti Maalehe loomingulise poole jaoks.

Ilmumist jätkavad Maalehe ajakirjad Maakodu ja Maamajandus, alles jääb ka veebiväljaanne. Lamboti sõnul on Maaleht ainus ajaleht, millel on tõusnud tellijate arv ja viimasel pooleteisel kuul on ka tublisti kosunud üksikmüük.«See näitab, et oleme õigel kursil ja lehe sisus mingeid kardetavaid muudatusi ei tule,» lausus ta.

Seoses ühendamisega on Maaleht viimase kahe kuu jooksul koondanud 10 protsenti töötajaist ja 6 inimest abipersonalist saab koondamisteate veel täna.

Kolimise plaanid on Maalehel paigas. Ehkki senine kena väike maja Toompea veerul on pikaaegsetele töötajatele väga armsaks saanud, tuleb see nüüd maha jätta. «Ma usun, et me koos saame sellega hakkama,» avaldas Lambot lootust.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles