Maaleht võtab Ekspressi ärijuhtimise üle

Kaja Koovit
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Ajaleht Eesti Ekspress.
Ajaleht Eesti Ekspress. Foto: Marina Puškar

Ekspress grupp ühendab 1. oktoobrist Maalehe ja Eesti Ekspressi äripooled niing ühinenud firma juhiks saab senine Maalehe juhatuse esimees Kadi Lambot.


Uue ühendatud ettevõtte nimeks saab AS Eesti Ajalehed.
Börsile saadetud teate kohaselt jätkavad lehed ilmumist senisel kujul oma nimede all ja eraldi toimetustega.

Maalehe jaoks on Kadi Lamboti  sõnul suurim muutus selles, et kolime alates oktoobrist Eesti Ekspressiga samasse majja Narva maantee

«Kahe Eesti juhtiva nädalalehe äripoolte ühendamise mõte on eelkõige majandusliku efektiivsuse saavutamine, kuid loomulikult võimaldavad paremad finantstulemused teha ka paremaid lehti,» selgitas Ekspress Grupi ASi juhatuse esimees Priit Leito.

«Eesti Ekspress ja Maaleht on Eesti meediamaastikul vaieldamatult väga tugevad kaubamärgid, väljaannete toimetused jätkavad iseseisvalt ja oma parimaid traditsioone järgides.»

Priit Leito sõnade kohaselt ei toimu ühendamise käigus mingeid muutusi väljaannete väljaandmises. «Ühendamise tulemusena hakkavad ühiselt toimuma kahe nädalalehe raamatupidamine, reklaamimüük, levi ja muud tugifunktsioonid ning ka raamatute kirjastamine,» selgitas Priit Leito.

«Nädalalehed Eesti Ekspress ja Maaleht koos seniste lisadega ning ajakirjade Maakodu ja Maamajandus toimetused jätkavad igaüks iseseisvalt nagu seni.»
 

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles