Kinnisvarabüroo ja pank tõttavad kodusoetajale appi

Urho Meister
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Laenajaid ootavad soodustused.
Laenajaid ootavad soodustused. Foto: Tiina Kõrtsini / Õhtuleht

Septembris ja oktoobris pakuvad Uus Maa Kinnisvarabüroo ja Swedbank koduostjatele ühisettevõtmisena soodustusi hindamis- ja kolimisteenustes, sisekujunduses ning köögimööbli tellimisel.

Swedbanki eluasemelaenude osakonna juhataja Anne Pärgma hinnangul on kodu ostjate arv seoses turu atraktiivse hinnatasemega lähiaegadel aktiviseerumas.

«Viimasel ajal on majanduslanguse tõttu laenutaotlejate arv küll langenud, kuid samas on positiivse vastuse laenutaotlusele saanud 90 protsenti taotlejatest,» ütles Pärgma.

«Pank ja kinnisvarabüroo on lahutamatud koostööpartnerid ning nende usaldusväärsus ja pikaajalised kogemused on klientidele olulised,» kommenteeris koostööd Uus Maa Kinnisvarabüroo turundusjuht Tiina Shein.

«Igale oma koju kolivale ning seda sisustavale kliendile tähtis, et isiklik vara jõuaks turvaliselt uude kohta ja uues kodus oleks hubane ning mõnus elada,» lisas ta.

Uus Maa Kinnisvarabüroo pakub kahe kuu jooksul Swedbanki kliendile hindamisteenust kuni 30 protsenti soodsamalt.

Uus Maa Kolimisteenused toetab Swedbanki kliente vara kolimisel soodsa kolimisteenusega, hinnaalandusega liituvad ka kinnisvarabüroo partnerid Muster ja @home sisustussalongid ning mööblisalong Arens.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles