Alar Kroodo: ehitusest ei kao ma kuskile

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

Eile Nordecon Ehituse nõukogust tagasi kutsutud Alar Kroodo pensionile minna ei kavatse, lisaks Nordecon Internationali strateegiate väljatöötamisele on talle uueks väljakutseks Nordic Contractorsi kinnisvaraga tegelev pool.

«Muutused olid Nordeconis kavandatud juba möödunud aastast ja on positiivne, et nii juhatuses kui nüüd ka nõukogudes on noori ja hakkajaid mehi,» ütles Alar Kroodo.

«Firma on kasvanud suureks, on ju ka Nordecon Ehitus, mis minu poolt rajatuna Linnaehituse nime kandis, laienenud Tartust üle kogu Eesti.»

«Tänu muutustele on kogu ettevõtte vastutuspiirid selgemad, minu töös väheneb operatiivne osa ja ma hakkan vaatama asju laiemalt pinnalt,» selgitas Kroodo. «Nordecon Internationali nõukogu aseesimehena olen rohkem strateegilise juhtimise juures.»

«Uue ülesandena pean aga ennast enam kurssi viima kinnisvarasse puutuvaga, sest alates tänasest langes mulle Nordecon Internationali ja Arealise omanikfirma Nordic Contractorsi nõukogu esimehe roll.»

«Arealis aga tegeleb teatavasti kinnisvara valdkonnaga, millega ma varem otseselt kokku puutunud ei ole,» nentis Kroodo.

Kroodo sõnul töötavad firmade nõukogud rasketel aegadel ikka koos, otsides ja leides strateegiliselt õigeid lahendusi.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles