A. Le Coqi käive kukkus 15 protsenti

Raigo Neudorf
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
AS A. Le Coq juhataja Tarmo Noop.
AS A. Le Coq juhataja Tarmo Noop. Foto: Margus Ansu

AS A. Le Coqi esimese poolaasta käive ja ärikasum langesid möödunud aasta sama ajaga võrreldes 15 protsenti.


Joogitootja ärikasum ulatus esimesel poolaastal 527 miljoni kroonise käibe juures 90 miljoni kroonini, mis ületas ettevõtte teatel vaatamata turu üldisele langusele ootusi.



«Võttes arvesse turu üldist seisu ja konkurentide eelmise aasta tulemusi, oleme oma esimese poolaasta majandustulemustega rahul. Usun, et kõik ettevõtted, kelle kasum kahaneb sel aastal vähem kui 20 protsenti on hästi ja edukalt tegutsenud,» kommenteeris tulemusi AS A. Le Coqi juht Tarmo Noop.



«Seesugune tulemus oli meil siiski võimalik vaid oma turupositsiooni oluliselt parandades, millega võime samuti väga rahule jääda,» lisas Noop.



Uuringufirma AC Nielsen andmetel vähenes õlle liitriline turg esimesel poolaastal võrreldes eelmise aasta sama perioodiga 7,6 protsenti. Selles olukorras parandas A. Le Coq oma turuosapositsiooni ühe turuosaprotsendi võrra 38,4 protsendini.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles