Tarbijakaitse ootab Embach Toursi ohvrite avaldusi

Alo Raun
, vanemtoimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Embach Toursi logo.
Embach Toursi logo. Foto: Embach Tours

Tarbijakaitseamet ootab kõigi pankrotti läinud Embach Toursile ära jäänud või jäävate reiside eest tasunud klientide avaldusi.


Reisiettevõtja Embach Tours teatas oma tegevuse lõpetamisest, põhjendades seda makseraskustesse sattumisega. 14. augustil algatas Tartu maakohus Embach Tours OÜ pankrotimenetluse.

Tarbijakaitseametile on Embachi ärajäänud või ära jäävate reiside kohta laekunud 43 avaldust, milles soovitakse reiside eest tasutud summat tagasi saada.

Embach Tours OÜ-l on 200 000 krooni suurune tagatis, mille avamiseks palub amet kõiki tarbijaid, kes on tasunud nimetatud reisiettevõtjale reiside eest, mis on ära jäänud või jäävad ära, esitada avaldus.

Avaldusi koos koopiatega nõuet tõendavatest dokumentidest ootab tarbijakaitseamet aadressile Tallinn, Kiriku 4, 15071 või e-mailil info@tka.riik.ee hiljemalt 11. septembriks.

Avaldusele tuleb lisada ka oma pangakonto number. Tähtajaks esitamata nõuded ei kuulu rahuldamisele.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles