Pertelson on Saaremaa maksuvõlgnike tipus

Urmas Seaver
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Indrek Pertelson.
Indrek Pertelson. Foto: Toomas Huik.

Riigimaksuvõlglastest Saaremaa firmade esikahekümnes teisel kohal on judo olümpiamedalisti Indrek Pertelsoni osalusega pankrotis firma Haabersti Perespordikeskuse AS, kellelt riik ootab ilma viivisteta enam kui 2,6 miljonit krooni.

Pertelsoni vedamisel Tallinnas spordiklubi Arigato ehitusega tegelnud pankrotis firma kuulub Eesti Talleksile ja Pertelsonile ning on registreeritud Kuressaares Tallinna tn 58 asuva Electrumi ärimaja aadressile, kus asub ka maksu- ja tolliameti Kuressaare büroo, kirjutas ajaleht Oma Saar.

Enam kui neli miljonit krooni võlgneb riigile panktrotis AS Nordic Assets, mille juht on Salme valla elanike registris olev Kristjan Sild. Nordic Assets asub ametlikel andmetel Kuressaares aadressil Tallinna 83-9 ja firma on Viimsi spaa kinnistu omanik. Eraisikuna on pankrotis ka Kristjan Sild.

Riigivõlglaste esikahekümnes kohal number kolm on 1,56 miljoni kroonise võlaga palkmajade ehitamisega tegelev OÜ Housemaker.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles