Läti Gaas hakkab võlgnikel gaasi kinni keerama

Kaja Koovit
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Kohtla-Järvel elavad inimesed juba mitu kuud kütmata majas ja mõned neist on sunnitud gaasipliidil sulatama lumest WC-poti loputusvett.
Kohtla-Järvel elavad inimesed juba mitu kuud kütmata majas ja mõned neist on sunnitud gaasipliidil sulatama lumest WC-poti loputusvett. Foto: Peeter Langovits

Läti gaasifirma Latvijas gaze keerab gaasikraanid kinni neil võlgnikel, kes ei ole maksegraafiku koostamise võimalust kasutanud.


Ettevõtte börsile saadetud teatest selgub, et firmal on 113 000 võlgnikku, kelle võlgade kogusumma ulatub 4,6 miljoni latini ehk ligi 103 miljoni kroonini.

Firma teatel ei ole neil muud valikut, sest kütteperioodi alguses hakkaksid võlad veelgi kasvama, see omakorda võiks tekitada ettevõttele endale probleeme tarnijatele tasumisega ning lõpuks mõjutada korralikult oma arveid maksvaid gaasitarbijaid.


Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles