Fazeri toitlustusfirma avab julgelt uusi söögikohti

Siiri Erala
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Fazer Amica lõunarestorani avamine Tammsaare Ärikeskuses.
Fazer Amica lõunarestorani avamine Tammsaare Ärikeskuses. Foto: Siiri Erala

Fazeri toitlustusfirma Fazer Amica avas eile uue söögikoha Tallinnas Tammsaare Ärikeskuses ja peab ka edasisi laienemisplaane.

Firma Eesti esinduse müügi- ja marketingidirektor Rita Reim rääkis, et praeguses majandusolukorras aitavad neil julgelt edasi minna põhjalik eeltöö ja hiljuti valminud suur teenindusköök Tänassilma Tehnopargis.

«Meil on õnnestumiseks suht täpsed arvestused ja lisaks ei pea me tänu teenindusköögile enam väga palju investeerima köögiseadmetesse. Tänassilmas on meil köök olemas ja seal valmivad pooltooted, mis saavad siin ainult lõppviimistluse,» lausus Reim.

Enne söögikoha avamist räägiti pikalt ka Ärikeskuse valdajaga ja tehti selgeks, kui palju inimesi seal söömas käima hakkab, kui palju on nad valmis maksma ja milliseid toite nad ootavad.

Nii pandigi kokku menüü, kus on kolm-neli toitu koos supi ja taimetoiduga kiirustavale inimesele ning neile, kel rohkem aega lõõgastuda, on olemas ka grill- ja vokiroad.

«Menüüd väga pikaks ajada ei ole mõtet. Lühema menüü puhul on toit vaheldusrikkam ja ka kvaliteeti kergem tagada,» selgitas Reim.

Lihtsamate toitude hinnad jäävad uues söögikohas 40-60 krooni kanti.

Reimi sõnul ongi 40-60 krooni just see summa, mida Tallinnas töötav inimene on valmis oma igapäevase lõuna eest maksma. «Loomulikult sõltub see ka piirkonnast, kesklinnas on summad suuremad.»

Järgmise söögikoha avab Fazer Amica juba kahe nädala pärast Lasnamäe veerel valmivas Riigi Kinnisvara büroohoones, jaanuaris peaks üks toitlustuskoht lisanduma ka kesklinna ja veel mitme ärikeskusega on läbirääkimised käimas.

«Vahepeal me eriti ei kasvanud, aga see oli see aeg, mis oli seotud teenindusköögi ehitamisega. Selle baasilt saame nüüd jätkata tänasele ajale vastava toitlustamise organiseerimisega,» rääkis Reim ja lisas, et igapäevase tervisliku toidu pakkumiseks on see mudel igati sobilik.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles