Sanatoorium ootab ooperipäevade korraldajalt maksmata raha

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: SCANPIX

Kuressaare Sanatooriumi juhid ootavad siiani Saaremaa ooperipäevade korraldajalt tasu esinejate majutamise eest ning nõuavad Aivar Mäelt vabandamist ütlemiste pärast, kus ta süüdistas spaahotelle petmises.

«Käis ääretu mustamine, aga tänase päevani, mil on möödas 16 päeva, ei ole Eesti Kontsert maksnud ära teist poolt raha,» oli Kuressaare Sanatooriumi omanik Prits Liblik pahane Eesti Kontserdi direktori Aivar Mäe väljaütlemiste peale, kirjutab Oma Saar.

Lisaks Libliku hotellidele on majutusraha saamata veel viiel hotellil, kokku 275 900 krooni, ehkki tähtaeg oli 29. juuli.

Tüli lahvatas pärast ooperipäevi, kui Mäe kurtis, et esinejad pidid pidevalt ööbimiskohti vahetama ning osa neist ööbis sootuks teistes majutuskohtades. Saaremaa Spa Hotelsi andmeil broneeris Eesti Kontsert ooperipäevade ajaks kokku 900 ööbimist, kuid kostilisi lisandus jooksvalt ning kokku tuli ööbimisi 1142. Seetõttu leidis sanatoorium kohad teistesse hotellidesse, oma osa segaduses oli mänginud ka arvutirike.

Liblik ootab ka, et Mäe paluks ettevõttelt vabandust, sest ühtegi seadust ega head hotellindustava ei rikutud.

Aivar Mäe kinnitas, et tema ei ole tänaseni saanud arvet ega adekvaatset väljavõtet teenustest. Eile saatis Eesti Kontsert Kuressaare Sanatooriumile oma ettepaneku küsimuse lahendamiseks, kus on ka nende pakkumine lõpparve kohta.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles