Madoffi villad lähevad võlgade katteks müüki

Urho Meister
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Bernard Madoff
Bernard Madoff Foto: Reuters / Scanpix

USAs pannakse müüki 22 miljoni dollari (242 miljoni krooni) väärtuses Bernard Madoffi kinnisvara, mis kujutab endast lootuskiirt ka suurpetturi paljudele ohvritele.


Kas kõik Madoffi kodud FBI poolt kohtupaberites määratud hinnaga ära ostetakse, pole aga kindel. Näiteks kahtlevad kinnisvarahindajad süüdimõistetu Manhattani luksusliku katusekorteri 7,5 miljoni dollarilises (82,5 miljoni) kroonises hinnas, vahendab

CNN

.

Kahte korrust läbiv korter ei paikne Park Avenue´l, nagu väidetakse, vaid terve kvartali võrra eemal Lexingtonis. Samuti ei ole toad nii suured kui arvatud.

Õhus on ka küsimus, kuidas seos Madoffiga ostjaid mõjutab. Kurjategijate kinnisvara hinnal on kalduvus langeda, kuulsus võib aga väärtuse lakke lüüa. Kumba kategooriasse Madoff rohkem langeb?

Asjatundjate arvates ei huvita selle hinnaklassi ostjaid New Yorgis eriti seostumine tuntud inimestega, kuna enamik neist on ise kuulsad.

Kokku lähevad müüki Madoffi neli kodu, luksusjaht ja ligikaudu 6 miljoni dollari (66 miljoni krooni) väärtuses mööblit ja sisustust, mis kohtuametnike hinnangul peaks ohvritele tagama ligi 30 miljonit dollarit (330 miljonit krooni).

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles