Nordecon ehitab Lätis veevärki

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Nordeconi suuromanik Toomas Luman.
Nordeconi suuromanik Toomas Luman. Foto: Peeter Langovits

Nordecon Infra SIA Lätis tegutsev tütarfirma P/S BKT sõlmis 63,5 miljoni krooni suuruse ehituslepingu Talsi kohaliku omavalitsuse kommunaalettevõttega SIA Talsu Namu Parvalde ning ehitab ja rekonstrueerib 31 kilomeetrit vee- ja 21 kilomeetrit kanalisatsioonivõrke.



Ehitustööd algavad tänavu augustis ning lõpevad 2011. aasta juulis.

«Ehituslepingu järgi rekonstrueerime ja ehitame koos jäätmevee käitlusjaama rajamisega Läti loodepiirkonnas asuva Talsi omavalitsuse alal asuvaid vee- ja kanalisatsioonivõrke,» selgitas Nordecon Infra SIA juhataja Marko Aalberg.

Ta lisas, et praegustes oludes aitavad majandust elavdada just Euroopa Liidu kaasfinantseeritud projektid. Talsi puhul rahastavad ehitust EL-i ühtekuuluvusfond, Läti riik, kohalik omavalitsus ning SIA Talsu Namu Parvalde üheskoos.

Nordecon International AS-i osalus Läti ettevõttes Nordecon Infra SIA on 56 protsenti. Nordecon Infral omakorda on täisühingus P/S BKT viiekümne protsendi suurune osalus.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles