Realiseerimiskeskus teeb edukat äri põlenud poest pärit kaubaga

Hanneli Rudi
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Realiseerimiskeskus soovitab kauba enne puhtaks teha.
Realiseerimiskeskus soovitab kauba enne puhtaks teha. Foto: Den za Dnjom

Realiseerimiskeskus müüb juba mitu kuud edukalt lastekaupu, mis on pärit Mustika keskuse põlengu ajal seal asunud BabyCity poest.

Realiseerimiskeskuse juht Tõnu Erdman ei varja, et omandas müügil oleva kauba Seesami kindlustuselt väga soodsa hinna eest, kirjutab Den za Dnjom.

Ainult põlengu ajal kannatada saanud mänguasjade ja riiete hinnad käivad rahakoti pihta, näiteks puidust auto, mille alghind oli 259 krooni, on müügil 199 krooniga.

Kauba juures on kiri «Tooted on saanud suitsu- ja tahmakahjustusi. Enne tarvitamist on neid vaja pesta ja puhastada. Kauba kasutamine ostja vastutusel».

Kokku ostis Realiseerimiskeskus Seesami kindlustuselt kümme rekkatäit BabyCity poest pärit kaupu. Selle tehingu suurust hoiavad saladuses nii ostja kui ka müüja. Teada on vaid see, et BabyCity omanik Kotryna hindas põlengu kahju ligi viiele miljonile.

Realiseerimiskeskuse juhi sõnul hakkasid tema töötajad lastepoes kaupu kokku korjama vahetult pärast seda, kui hoonest olid lahkunud tuletõrjujad. Erdmanni sõnul pole selles midagi erilist, kuna firma pakub Seesamile ammu laoteenuseid. Sellest, et kindlustusfirma ostis poelt kauba ja müüs selle hiljem neile, kuulis ärimees enda sõnul alles hiljem.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles